1996- 1998

FBI Ted Gunderson

Nếu có một tín đồ tôn giáo thuần thành mà thật sự lương thiện hành xử theo tín lý, dẫu ngây thơ, tín đồ này chính là bà Kay Griggs. Một mâu thuẫn của thông minh can đảm và ngây thơ thuần khiết.

Gia đình “truyền thống quân đội”, cha chú “quân đội”
-Đại Tá (Thủy Quân Lục Chiến Mỹ) Chỉ Huy Trưởng Biệt Đội Hành Sự của NATO…

Bà là Một tín đồ “thiên chúa giáo” chính thống với niềm tin mạnh mẽ vào “tín lý Cứu Thế”. Một trí thức con giòng cháu giống đầy khoa bảng (vài cử nhân, dăm bằng cao học về nhân văn lịch sử, ngôn ngữ) tiếng Pháp như Pháp…

Bà Ray Griggs không chỉ là một người đàn bà “nội trợ” trong một các bà vợ trong khu “gia binh” bình thường, Bà là một khoa bảng, làm việc và giữ nhiều chức vụ quản trị điều hành trong văn phòng chính phủ cũng như tư nhân, quốc nội cũng như quốc tế. Nghĩa là không chỉ kinh nghiệm giao tiếp dân gian mà còn là người có va chạm kinh nghiệm chính trị quốc tế. Bà có một quan điểm nhân bản đa văn cởi mở hơn hầu hết các “tiểu thư gia giáo” truyền thống.

-Nói theo kiểu đậu phọng đỏ bà Kay là điển hình của một phụ nữ “truyền thống nho phong cốt cách” đúng nghĩa nhất, hiểu theo nghĩa tích cực!

Bà Sarah McClendon là một trong hai nữ phóng viên báo chí chính qui cao cấp kỳ cụu nổi tiếng nhất của Tòa Bạch Ốc (phủ tổng thống) cùng với bà Helen Thomas . Do đó, Bà là người am hiểu không chỉ báo chí mà cả “hành xử chính trị quan chức” nên khi nghe câu chuyện của bà Kay, Sarah McClendon tin ngay và tìm mọi cách cứu giúp cũng như đưa sự vụ ra ánh sáng. Bà là “quan chức” chính qui duy nhất tin tưởng lời tố cáo của bà Kay và tận lực trợ giúp.

Sarah “bà phải đến thủ đô DC với tôi ngay, không thì bà sẽ bị giết”

-Vì hơn ai hết Sarah biết rằng hành động công chúng hóa toàn bộ sự kiện sẽ là một “bảo hiểm an toàn” cho bà Kay, vì nếu sau những tuyên bố của bà Kay về hệ thống ẩn tàng của nhà nước quân đội an ninh Mỹ mà bà bị “bất đắc kỳ tử”, thì rõ ràng việc giết bà bịt miệng chính là hành động “xác chứng” những gì bà Kay công bố! Đúng như bà Kay xác nhận một cách cảm động và cảm kích, bà Sarah- thông tín viên thượng thặng của phủ tổng thống- đã cứu mạng bà Kay.

Tính chất kinh hoàng của những dữ kiện , vượt quá tầm Tư duy” “nhận thức” chính quy của quần chúng và báo chí chính qui… Và ngay cả những trang ĐỘC LẬP THẬT SỰ cũng không dám tin để nhắc đến những tiết lộ của Bà Grigs với lý do “lý thuyết âm mưu của nhóm tôn giáo hữu khuynh”! Một sự im lặng hoàn toàn trong xã hội, báo chí chính qui cũng như giới độc lập như một đồng lõa bao che một sự thật kinh hoàng, trừ một thiểu số, dù Bà từng được … che chở để tung sự thật ra với công chúng!

Chúng ta không cần phải đồng ý những quan điểm, quan niệm của bà có từ nền tảng tôn giáo, chúng ta theo dõi để nhặt và gom góp những chi tiết cụ thể để hiểu thấu đáo hơn những sự kiện đang xảy ra hôm nay.

-Bản thân là chủ tịch ủy ban tiếp tân
-Chủ tịch ban điều hành câu lạc bộ các bà vợ quan chức NATO…

Bà không chỉ tố cáo xuông, mà với những bằng chứng bản thân là nạn nhân, với những danh tính tướng tá, chính trị gia được nêu đích danh và đặc biệt tố cáo thẳng tội phạm và tội danh hình sự trầm trọng…Nhưng không một ai dám thưa kiện

Hệ thống chính phủ và quân đội, an ninh tính báo, được điều khiển hoạt động và thực hiện công tác bởi một nhóm “đặc biệt và đặc quyền” không phải ngoài vòng pháp luật mà vượt trên pháp luật! Nghĩa là không phải ai từng trong hệ thống nhà nước chính phủ hay quân đội an ninh là cũng có thể biết “nhóm đặc biệt” này. Chúng là một “câu lạc bộ” “ưu tú” (sic) gồm những kẻ bệnh hoạn tâm thần và phi đạo lý, được chọn và huấn luyện thường trực bạo ngược phi luân. Trong đó- nhóm “biệt vụ” phải trải một thử thách “lòng trung và tín lý” của thành viên là phải đi giết một ai đó không cần lý cớ để chứng tỏ khả năng, hoặc thấp hơn, phải vào tư gia của chín các quan chức lớn để ăn cắp một bảo vật hoặc quần áo lót của vợ và con gái “nạn nhân” làm chiến phẩm tín hạnh!

Những điệp vụ sát nhân, khủng bố được thực hiện bằng một thành viên “ngạoi quốc” được chở đến và rút lui bằng máy bay đặc biệt mà không một cơ quan nào dám “biết đến”- Nghĩa là chúng “được quyền” ra vào các quốc gia “bạn” và Âu Mỹ như chỗ không người!

Thế mà ai đã lắng nghe? Ngoài những đe dọa ám sát, chế diễu từ báo chính chính qui và những lời nhiếc móc của “công dân yêu nước thờ chính phủ”. Dĩ nhiên bà bị đội quân “tạo bút cá nhân” và “độc lập đểu” tấn công liên tục..

Mind Control và những thành phần chủ nghĩa Đại Do Thái
=
Tận dụng phần yếu kém nhận thức dùng ăn chơi trụy lạc để điều khiển các “sĩ quan giết mướn” trong các nhiệm vụ giả địch.

Những tiết lộ của bà … giải thích thêm một phần chính nền tảng nguyên nhân mà Justin Raimondo đã nêu ra rằng tại sao quân đội Mỹ và NATO đã hành xử bệnh hoạn man rợ như tại Nam Hàn, Mỹ Lai, Thanh Phong, Trung Đông, AbbuGraib, Wantanamo v.v

-Một Hệ Thống Điều Khiển Tâm Não và Hành Xử
-Bị gắn siêu vi tín mạch
-Bị Dò thám đời sống gia đình

Nghĩa là bị “kiểm soát” và “bóc lột” đến tận cùng từ bản chất sinh vật của thành viên, để bị tận dụng như những con vật thử nghiệm và thi hành công tác tàn độc nhất lạnh lùng nhất.

Thành phần băng hoại thấp nhất, nhỏ bé nhất của xã hội…bé nhỏ hơn cả đám lãnh đạo mà…

Conspiracy of Silence

911

By Jeff rense

The below from the Kay Griggs website)

Kay Griggs was a Southern divorcee who rented a room to Marine Corps colonel George Griggs in the late 1980s. She was impressed by his clipped manner, his education, his good looks. Two months later she married him. What she found out about world affairs as George Griggs’ wife was astounding.

Colonel Griggs was a Marine Corps Chief of Staff, as well as head of NATO’s Psychological Operations. He was also, his wife realized, entirely mind-controlled. Kay, a self-declared Christian, became privy to the real workings of the United States military, leadership training, drug-running and weapons sales, and the secret worldwide camps that train professional assassins.

These interviews with Pastor Rick Strawcutter of Adrian, Michigan were conducted in 1998, before September 11th and the installation of U.S. President George W. Bush.

Quotes from Kay Griggs:

“They took with them the most perverted aspects of Nazi Germany and brought them over to the United States.”

“They get rid of the good guys. The Marine Corps are the assassins for the Mob. The military is run by the Mob. The military IS the Mob.”

“He told me what they did. They nurture–they cultivate–the sons of prominent families. They’re called “rising stars.” They rope them in. Then they “turn” them.”

Some more quotes selected and (preliminary) hypertext by gaiaguys:

(Disk 1.) ( 01:38:13)

Griggs: This, ah, group, um, which is, which was run out of Paris. It’s still being run out of Paris. This revolutionary terrorist group which is controlling these marines and army, Steiner’s group. They all operate together. Um, the, the man who started all this program, um, during Vietnam, um, used communist who were in the Spanish, um, communist movement. They actually promoted communist in the OSS, which was started by this William um, anyway, Donovan. So they were promoting and using communist, who were actually wanting to get rid of our form of government as a stepping stone to world domination. So this group, now, in the army and in the marine corp, has communist at the very top who are really, you know, existentialist which means they, the don’t believe in God. They don’t believe in Christ. They live for the moment. They believe in sort of one world that has no religions in it. They’re the ones that put Napoleon in power. They’re the ones that put Oliver Cromwell in power. They’re the ones probably who actually got, were, behind the Roman Empire and maybe the Egyptian empire. They put puppet people in power and they actually run it from behind the scenes….

Griggs: (01:41:27) The Bosnia Bizarre. This is the reason we had the war in Bosnia. The war in Bosnia is simply a stage to train, um, assassins, to be a market for brand new weapons, to be a, um, a market place so that the drug money can be used. And the army runs the whole show. It’s, it’s totally run by the army. The CIA is, is a bogus thing, you know its, its training in doctrine command. It’s NATO. Its SHAPE. Supreme Headquarters Allied Powers Europe, started by Eisenhower. It’s a totally independent corporation. It’s main function is to, ah, sell weapons and launder money…. It’s all being done by army people who are now Joint. ‘Cause the word Joint comes from the group that brought over a lo…and a lot of good people came over, but they came over illegally, um, kind of escaped Nazi Germany and stuff. I don’t know that much about it but I do know that the funding organization, one of the funding organizations was out of New York. It was called The Joint. …You see, our mob, organized crime, the Jewish cabalist group who don’t believe in God really, or they do. They look at God as a Cabala kind of thing and the opposite of good is bad and they have to get rid of all the good people and kill them. You know, I mean they really do this. They’re killing people who are good on purpose, and they get Brownie points with their little cult. But, um, this funding group in New York, they would pay for passports that were illegal, and they. In fact my grandfather was involved in that. That’s how come I know so much about it, because my grandfather was told to keep silent and um, not to tell anybody, but of course he told my grandmother. And my grandmother told me and I’ve told my childr…Everybody knows they, they brought in probably more that 200 000 Nazi soldiers and SS, and, you know, whako scientists and psychologists and all of them, most of them, had the German disease, you know, because it was their culture.

Strawcutter: The German disease?

Griggs: Yeah. The German disease is, is what the pink triangle boys were. Colonel Ron Ray writes about this. He is a marine colonel who is a Christian who is writing about the cherry marines, the homosexuality in the group sex, orgies and so forth, um, which brought down the German government because Naples which is where all of the Navy is doing their playing. 01:44:44I mean today in Naples these orgies are going on. It was where KRUPP, the weapons manufacturer used to take the German high command … and they would have big orchestras, and they’d bring in little boys, little Italian boys, who would be raped. They’d give them trinkets. And of course the mothers gradually found out and just like me, um, it was one thing when there was just one of me. Now there are a lot more of us wives who are talking and telling truth..It took those Ita.. Those Italian women went to newspapers in Italy. They wouldn’t listen. When they went to the wives of these guys in Germany it brought it all out. It brought the German government down because they were duplicitous in it. You know um, but what they were doing was pedophilic. They were raping, bringing in little boys. They involved the Catholic priests, you know who were brining in… anyway, so. But what happened was this whole group came over to the United States. And, they, um, it’s a, it’s an old culture. But it is the reason there are a lot of things going on with children these days. And it explains why it is all being covered up because if you’ve got police officers who are playing these games and they’re going in the woods like to ah, what is this place? They wear, I mean, even Eisenhower played these games….where they all run, they get drunk and they run around nude in the woods and stuff… Bohemian Grove…

(Disk 3)

Well, there’s a brotherhood. And … are part of this brotherhood, and they were going to judge the case for me. And then we get the third guy who was in the house of delegates…. The point that I’m trying to make is that every single one of these men who was judging a battered wife, almost killed, first wife dead. Do something with the husband. Bring up the battering. It’s handled. We go into his quiet, secret office. I think I have a lawyer. Given him 1500 dollars. And he’s one of these society lawyers. And, um, he doesn’t want to mention anything about the abuse for some reason. Ah, and I’m sort of being flimflammed, you know. …I filed a criminal charge … battery…My husband is a gross perpetrator…

But, he assigned a wonderful man…There are some good people, probably in the Masons. I don’t know. I, but, there are some good people. Um, but the problem was he can’t control it. Now why, if you are a mason, why can’t you control battering of of military wives? That’s the question I ask myself. Why is it that, that they cannot control a perpetrator who has killed his first wife and I’ve nearly been murdered?

Strawcutter: Well the answer is hierarchy.

Griggs: Hmm. Right.

(Disk 4)

25:30 Strawcutter: Their god is this brotherhood?

Griggs: The brotherhood, and it’s very German. It’s very, um,

Pastor Strawcutter: Does it have masonic leanings?

Griggs: Oh Absolutely masonic leanings. In fact the, the ah, Admiral who was the last Admiral who’s car my husband bought was very impressed with this Norwegian admiral. They’re all masons now. Not all masons but this brotherhood, Opus Dei,..ah, if they.. , or the Mob. I mean the one thing I’ve been able to determine…the marine corp…they’re all mob….

– Colonels’wife