Phi Quyền Chính - Anarchism: The Tao Of Anarchy

The Tao of Anarchy: There is no God. There is no State. They are all superstitions that are established by the power-hunger psychopaths to divide, rule, and enslave us. It's only you and me, we are all true and real existence though in one short life. That is, We all are capable to freely interact with one another without coercion from anyone. We all are capable to take self-responsibility to find ways to live with one another in liberty, equality, harmony, and happiness before leaving this world forever. We all were born free and equal among all beings on this planet. We are not imprisoned in and by a place with a political name just because we were born there by bio-accident and social-chance. We are not chained to a set of indoctrinated beliefs that have been imposed upon us by so-called traditions. This Planet is home to all of us. No one owns it. We share the benefits from and responsibility to this Earth. We pledge no oath, no allegiance to no one; submit to no authority. We are all free and equal. The only obligation we all must undertake constantly with consistency is to respect the same freedoms and rights of others.

Tham Khảo

Lại Một Tổ Chức Buôn Bán Tình Dục Cưỡng Dâm Trẻ Em của Giới Quyền Chức Âu Mỹ Do Thái Bị Phanh Phui!

Pearse Redmond Updates Us On The Epstein Pedophile Scandal

Khi Nỗ lực phanh phui tại Úc Thòi Lòi tổ chức mua bán tình dục và cưỡng dâm trẻ em của tập đoàn thượng đỉnh quyền lực nhà nước chính phủ- bao gồm bọn cựu thủ tướng Úc, các chức sắc của tòa án tối cao, giáo sư đại học và hệ thống giáo sĩ cao cấp của Vatican- đang bị cho chìm xuồng- quần chúng gần như chẳng còn trí nhớ gì về sự kiện này- dù chỉ mới chưa đầy 30 ngày!

===

===

1-Former Australian Prime Ministers named in VIP pedophile ring | The …

Tất cả vẫn chỉ tiếp tục hì hục mưu toan kiếm tư lợi, xăm xoi đời tư ca sĩ, tài tử, các trò nấu ăn Faceboook.. và căm thù đố kỵ Hồi giáo theo nhịp điệu của báo chí chính qui một cách không ngơi nghỉ quên lãng tí nào !!!…. Thì tại Anh quốc và Mỹ một nỗ lực phanh phui tổ chức mua bán cưỡng dâm trẻ em của tập đoàn quyền lực chính phủ có tầm mức quốc tế lại đang  diển ra, bị phanh phui và đang nghị án – do các nhóm báo chí độc lập, các nhóm vận động và luật sư ủng hộ trợ lực nạn nhân tiến hành và tranh đấu …. Và “quần chúng” Anh Mỹ… cũng nối đuôi nền bao chí chính qui đang cố gắng tảng lờ vì “liên can đến các thần tượng ứng viên tổng thống yêu quí” và các tên “đại bản chủ nhân” của họ!!! … trừ những nhóm người  thông tin độc lập đang vận động gióng trống loan tải đến công chúng.

Sự vụ này đang được xét xử tranh tụng căng thẳng và quyết liệt tại tòa án giữa hai bên- Vì cái án “chơi gái trẻ” này đã khởi đầu từ lâu (2008) và kéo dài đến hôm nay- Nó  liên can đến hàng chục nếu không nói là hàng trăm các tên tội phạm thần thế thượng tầng của xã hội không chỉ Mỹ, Anh, mà Do Thái nữa- như hoàng tử  Anh quốc Andrew- các “lãnh đạo chính trị”, lãnh đạo quốc gia như cựu thủ tướng Do Thái Ehud Barak, cựu tổng thống Bill Clinton, các nhà tài phiệt như Donald Trump – (đang gào thét trò hề tranh cử), giáo sư luật sư nhân quyền “lừng danh” Zionist Dershowitz kẻ từng bị Giáo sư Norman Finkelstein vạch mặt gian lận khoa bảng và chứng cớ về  sử liệu Palestine…v.v Kể không hết. Trong cuộc điều tra và danh sách chứng nhân, có một nạn nhân trẻ bị ép dục sau đó trốn được và ẩn nấp hàng năm trời nay mới được “an toàn” công khai trước tòa!

Cho đến hôm nay, bằng chứng dựa theo lời khai với ủy ban điều tra và báo chí chính thức, tổ chức “ăn chơi gái trẻ” tại dinh thự đảo Palm Beach, thuộc bang Florida này là tài sản tư hữu của Trump hoạt động dưới sự bảo trợ ngầm của Jeb Bush khi còn là “thống đốc bang”- như một tổ chức cung cấp “ăn chơi gái trẻ” cho các “nhà lãnh đạo tài phiệt  và thiên tài chính trị” lui đến tiệc tùng để làm áp lực chính trị khi cần thiết!

Sự vụ cực kỳ căng thẳng cho phe quyền lực vì đã có quá nhiều bằng chứng cũng như lời khai của các nạn nhân trước đây… (với cả một danh sách KHÁCH LÀNG CHƠI CAO CẤP -phần phụ lục bên dưới)

gzrodl878tz4myjie1om

Nhưng quyền lực nhà nước  vẫn là quyền lực nhà nước và não trạng quần chúng hôm nay dầy đặc Karaoke, Facebook, và quần áo ca sĩ tài tử Hollywood và…lòng căm thù Hồi giáo!  Cho nên sự vụ  có khả năng sác xuất thật cao – cũng SẼ bị bó nhỏ và trôi theo giòng thời gian với vài con dê tế thần nho nhỏ như ở Úc vùa đây mà thôi. Vì thế kết quả cuối cùng vẫn là Các “thiên tài chính trị” các anh hùng  vĩ nhân “kinh tế”, các “vị đức cao trọng vọng” vẫn thản nhiên nắm quyền sinh mạng quần chúng, vẫn thản nhiên rao giảng đạo đức hành xử thượng tôn pháp trị, dân chủ tự do v.v và v.v  Chỉ còn nạn nhân là mãi mãi và mãi mãi vô danh chịu đựng với những vết thương và ác mộng suốt cuộc đời còn lại của họ.

Một bài học, cần được giả thiết nhắc đến rằng – Có thể và Có lẽ  những nạn nhân này, khi chưa là nạn nhân cũng đã tứng ca ngơi nhà nước chính phủ dân chủ  và rêu rao biện hộ cho “nền pháp trị công lý” chính qui.  Và hẳn họ cũng đã từng mỉa mai chế diễu những người đối kháng và khinh miệt quay lưng  phủi tay những lời kêu gọi của những NẠN NHÂN trước họ… Cho đến khi chính họ, gia đình họ là nạn nhân, và hiện đang kêu gào công lý và sự ủng hộ QUAN TÂM của quần chúng hôm nay… “quần chúng”, cái đám quần chúng khôn ngoan thức thời an phận từng có mặt họ trong đó-  hiện đang quay lưng lại cũng như chính họ đã từng quay lưng với lời kêu gọi của các nạn nhân trước đây…. Và cuối cùng những người luôn đứng bênh vực họ, can đảm kiên nhẫn phanh phui và phơi bày thông báo tội ác rộng rãi để bảo vệ và tìm công lý cho họ, vẫn là những kẻ, có lẽ đã từng bị họ không muốn biết đến, hoặc mỉa mai gạt bỏ như những kẻ “bá vơ- ăn cơm nhà vác ngà voi”, làm chuyện khùng điên ngược đời , thuyết âm mưu (conspiracy theorists) v.v

Sự tồi bại và nuôi dưỡng tồi bại vẫn có cái gốc đi từ lòng ích kỷ tham luyến và tính an thân hèn mọn, dĩ nhiên với 1 triệu lý lẽ “chính đáng”.

“Hòn đảo giải trí thú vui gái trẻ” của giới thượng tầng quyền chính

Chỉ riêng sự vụ tham nhũng và tổ chức mua bán hiếp dâm trẻ em của đám quyền lực trong xã hội tại Úc vừa qua, vừa nổi lên đã chợt tắt,  và “cao trào tố cáo tội ác Hồi giáo” đang dâng tràn cao độ của “quần chúng”… mà đám “quần chúng” này cố tình quên hẳn tội ác thật sự KHỞI ĐẦU từ CHÍNH SÁCH KHỦNG BỐ, SÁT NHÂN của chính phủ nhà nước quân đội Âu Mỹ Úc Do Thái của họ, chính thân nhân gia đình lính tráng của chính họ đang là khủng bố-  Tất cả đã và đang thực hiện hành động man rợ PHÁ NÁT ĐỚI SỐNG XÃ HỘI của người Hồi giáo hàng ngày từng giờ trên đầu người dân và trẻ thơ tại các xứ sở này. Nạn nhân chính là những người Hồi giáo –  KHỦNG BỐ chính là Âu Mỹ Úc Do Thái. Sự đảo lộn lý lẽ và công tâm này cũng đã cho thấy sự tồi bại không chỉ nằm ở bọn quyền lực, mà chính là nhân tâm của quần chúng đang băng hoại thoái hóa bán khai.

Tôi đến Úc đã hơn 30 năm. Nhân tâm con người Úc đã khác hẳn, khác thật xa, tồi tệ hơn đặc biệt từ khi tên John Howard được “bầu”- CHỌN (SELECTED)  làm thủ tướng với chính sách “chủ nghĩa quốc gia” bản sắc Úc. Chỉ hơn 20 năm trước, những cuộc biểu tình mà Tôi tham dự -chống nhũng lạm của chính phủ, chống chiến tranh bênh vực người dân tị nạn bị đàn áp, bênh vực nạn nhân chiến tranh- luôn luôn ít nhất vào khoảng hàng chục ngàn cho đến vài trăm ngàn. Và hàng năm những buổi họp mặt hội thảo và quyên tiền cho tị nạn- gồm các cựu tị nạn- luôn là con số ngàn- và tham dự viên gốc Á luôn có thể đếm ở đầu ngón tay, dù số lượng tị nạn di dân gốc Á tại Úc là cao nhất trong 3 thập niên qua!  Nhưng giờ đây chỉ còn vài trăm là cao nhất.

Cuộc biểu tình ủng hộ Jullian Assange, và ủng hộ tị nạn, bênh vực quyền người Hồi giáo mà Tôi tham dự tại Melbourne.. không quá hai (2) ngàn người- (đây là ước lượng lạc quan tích cực- con số có thể thấp hơn)

Cái ma trận giải trí tầm phào mà kỹ thuật điện toán mạng đưa đến đã được tận dụng hữu hiệu cùng với “chiến dịch khủng bố kinh tế tài chính và an ninh” đã thành công trong mục tiêu phân hóa xã hội và bó nhỏ con tim khối óc của dân chúng. Ít nhất là trong tình hình hiện tại.

Điều may mắn và kỳ vọng còn lại, cũng vẫn luôn là các cá nhân và các nhóm độc lập ăn cơm nhà vác tù và thiên hạ, những kẻ “dở hơi” làm chuyên “bao đồng”, làm những việc “không đem lại đồng bạc nào”, những kẻ “lập dị sống khác người”, chỉ gây “phiền toái” cho xã hội chính phủ…đang lớn và lan rộng dần, vẫn có mặt để làm “thiểu số” –  và vẫn đang miệt mài gõ trống đánh thức nhân tâm của nhân loại này dù họ đang  bị chính nhà nước và đám quần chúng đối xử tệ hại đến như thế nào.

Để xem vụ án xử “tổ chức ăn chơi hưởng thụ mua bán cưỡng dâm trẻ em” tại Anh Mỹ của giới “lịch sự đang hoàng tử tế, tài ba đẹp đẻ, giầu có cơ ngơi và quyền bính” sẽ kết thúc nhanh đến mức nào so với sự vụ tại Úc Thòi Lòi- và lần này sẽ có thêm kẻ nào  ngoài tên tỉ phú Jeffrey Epstein  làm con dê tế thần đỡ đạn cho các “thiên tài chính trị lãnh đạo quốc gia” của nền “dân chủ pháp trị” Âu Mỹ?.

Và cuối cùng để xem quần chúng có nhận ra rằng những kẻ họ thần tượng trân trọng, ngưỡng kính, với niềm tin sắt đá rằng những kẻ này luôn ưu lo bảo vệ chăm sóc cho họ, chính là những kẻ gian manh, lừa đảo, và tàn độc, và cái hệ thống quyền chính luật lệ không phải để giữ trật tự và công lý cho họ mà phục vụ bao che cho tội ác của những kẻ thượng tầng quyền lực. Và những kẻ bị coi là làm phiền nhiễu đời sống, gây náo động xã hội, biểu tình làm kẹt xe. làm “lộ bí mật quốc gia” v.v  chính là những người quan tâm lo lắng và đấu tranh cho họ, cho quần chúng xã hội.

Phi Quyền Chính phỏng đoán khi chứng cớ liên quan đến bọn thượng đỉnh bị phanh phui, chắc chắn sẽ có vài tai nạn mà trong đó nạn nhân và nhân chứng sẽ thành con số tử vong ..

Và phỏng như mọi việc êm xuôi, “công lý” được trả giá  với vài triệu Mỹ Kim bồi thường bởi một điều đình ngoài vòng tòa án (settle out of court)…và nạn nhân chắc rồi cũng sẽ hả hê vui vẻ ca tụng hệ thống công lý . Cũng sẽ tiếp tực hàm ơn ngưỡng vọng những kẻ đã gia hại mình, vẫn sợ hãi lánh xa những người đã tận tụy trợ giúp mình vì sợ bị “ảnh hưởng” con đường tiến thân hoặc  việc làm ăn buôn bán…

Mong rằng sự chuẩn đoán về căn bệnh ức chế loạn tâm này hoàn toàn sai!!!

Phi Quyền Chính

===

NGUỒN  THAM KHẢO ĐỌC THÊM

Vụ án tổ chức cưỡng dục trẻ em của giáo hội Vatican và giới  thượng lưu Quan Chức Mỹ Do Thái bị nhận chìm tại Mỹ – Conspiracy Of Silence (Banned Discovery Channel)

1-Jeffrey Epstein

2- Details on Bill Clinton’s ride on pedophile’s ‘Lolita Express

3-Bill Clinton And The Pedophile: The Sex Scandal

4-Trips to ‘Pedophile Island’ Troubling

5-Flight Logs Put Clinton, Dershowitz on Pedophile

SỔ ĐEN DANH TÍNH CÁC  KHÁCH LÀNG CHƠI THƯỢNG ĐẲNG – Here Is Pedophile Billionaire Jeffrey Epstein’s Little Black Book

Here Is Pedophile Billionaire Jeffrey Epstein's Little Black Book

Donald Trump, Courtney Love, former Israeli Prime Minister Ehud Barak, and uber-lawyer Alan Dershowitz may have been identified by a butler as potential “material witnesses” to pedophile billionaire Jeffrey Epstein’s crimes against young girls, according to a copy of Epstein’s little black book obtained by Gawker.

An annotated copy of the address book, which also contains entries for Alec Baldwin, Ralph Fiennes, Griffin Dunne, New York Post gossip Richard Johnson, Ted Kennedy, David Koch, filmmaker Andrew Jarecki, and all manner of other people you might expect a billionaire to know, turned up in court proceedings after Epstein’s former house manager Alfredo Rodriguez tried to sell it in 2009. About 50 of the entries, including those of many of Epstein’s suspected victims and accomplices as well as Trump, Love, Barak, Dershowitz, and others, were circled by Rodriguez. (The existence of the book has been previously reported by the Daily Mail. Gawker is publishing it in full here for the first time; we have redacted addresses, telephone numbers, email addresses, and the last names of individuals who may have been underage victims.)

Here Is Pedophile Billionaire Jeffrey Epstein's Little Black Book

According to an FBI affidavit, Rodriguez described the address book and the information contained within it as the “Holy Grail” or “Golden Nugget” to unraveling Epstein’s sprawling child-sex network. But despite having been subpoenaed for everything he had on his former boss, Rodriguez didn’t share it with the FBI or Palm Beach Police Department detectives investigating Epstein. Instead, he tried to make a $50,000 score by covertly peddling the black book to one of the attorneys launching lawsuits at Epstein on behalf of his victims.


Who is Jeffrey Epstein? Click here for our primer about the billionaire pedophile.


The plot backfired when the attorney reported Rodriguez to the FBI, and he was promptly charged with obstruction of justice. But not before he had, according to the FBI affidavit laying out the crime, marked up the book and an accompanying notepad with “handwritten notes” that contained “information material to the underlying investigation that would have been extremely useful in investigating and prosecuting the case, including the names and contact information of material witnesses and additional victims.”

Rodriguez, who spent 18 months in prison, died in December after a long illness and never spoke out about the address book, so the precise significance of the names he circled remains fuzzy. But the FBI’s case against him makes clear that Rodriguez regarded the address book as crucial to understanding Epstein’s crimes; during a conversation with an undercover FBI agent posing as a potential buyer, he “discussed in detail the information contained in the book, and identified important information” to the agent.

In addition to the names above, as well as scores of apparent underage victims in Florida, New Mexico, California, Paris, and the United Kingdom listed under the rubric of “massage,” the circled entries include:

 • Billionaire Leslie Wexner
 • Former New Mexico Governor Bruce King
 • Former New Mexico Governor and Democratic presidential hopeful Bill Richardson
 • Peter Soros, the nephew of George Soros
 • Former Miss Sweden and socialite New York City doctor Eva Andersson Dubin

Some of the circled entries include additional notes—one address in New York City, for instance, is marked as an “apt. for models,” and two names bear the marking “witness.”

Asked why Rodriguez might have circled his name, Alan Dershowitz told Gawker, “I’ve never seen the book and I have no idea what it means. I was neither a victim nor a material witness—I never witnessed any crimes or participated in any crimes, and I can prove it.”

Virginia Roberts, one of Epstein’s alleged victims, has claimed in repeated court filings that Epstein instructed her to have sex with Dershowitz on several occasions, charges that Dershowitz categorically denies.

Trump, through a spokesperson, said, “Mr. Trump only knew Mr. Epstein as Mr. Trump owns the hottest and most luxurious club in Palm Beach, [redacted], and Mr. Epstein would go there on occasion.”

Although Bill Clinton and Prince Andrew have been mentioned in connection with Epstein’s sordid deeds, their names aren’t circled in the black book. But Epstein did have 21 contact numbers and various email addresses for Clinton, as well as several contact numbers for the prince.

Here is the address book:

http://gawker.com/ajax/inset/iframe?id=docCloud-doc-1508273-jeffrey-epsteins-little-black-book-redacted

Nick Bryant is the author of The Franklin Scandal, the true story of a nationwide pedophile ring that pandered children to a cabal of the rich and powerful, and the co-author of Confessions of a D.C. Madam: The Politics of Sex, Lies, and Blackmail, which will be published in March. Additional reporting by J.K. Trotter. If you have information to share about Epstein’s activities, please email tips@gawker.com.

Top image by Jim Cooke, photos via AP.

“Jeffrey Epstein- Billionaire Pedophile Pal of Trump, Clinton, Prince Andrew”

From underage prostitutes on Orgy Island to political royalty and the “Lolita Express,” the Jeffrey Epstein case continues to unfold. Today Newsbud Team member Pearse Redmond joins us to give us the latest on the ongoing court cases surrounding the case that might still ensnare Epstein and his rich and powerful friends in an even bigger scandal. This is only one of many significant blacked out stories we will be taking on with gusto and integrity. Please do ‘Your’ share: Pledge and help us activate others to make Newsbud a reality.Porkins Policy Review

Porkins Policy Radio episode 36 Ed Opperman on Jeffery Epstein case

The Opperman Report: Jeffrey Epstein, O.J. Simpson, and much more

Billionaire Pedophile Goes Free

Epstein: Seal secret plea deal correspondence

Jeffrey Epstein’s Society Friends Close Ranks

Jeffrey Epstein accusers sue feds over hidden non-prosecution ‘conspiracy’

Dershowitz’s Attack Stance Softens During Deposition

===

Flight Logs Put Clinton, Dershowitz on Pedophile Billionaire’s Sex Jet

1/22/15 2:55pm

Flight Logs Put Clinton, Dershowitz on Pedophile Billionaire’s Sex Jet

Bill Clinton took repeated trips on the ” Lolita Express“—the private passenger jet owned by billionaire pedophile Jeffrey Epstein—with an actress in softcore porn movies whose name appears in Epstein’s address book under an entry for “massages,” according to flight logbooks obtained by Gawker and published today for the first time. The logs also show that Clinton shared more than a dozen flights with a woman who federal prosecutors believe procured underage girls to sexually service Epstein and his friends and acted as a “potential co-conspirator” in his crimes.

Epstein pleaded guilty in 2008 in Florida to one count of soliciting underage girls for sex (and one count of adult solicitation), for which he served just over a year in county jail. But sprawling local, state, and federal investigations into the eccentric investor’s habit of paying teen girls for “massages”—sessions during which he would allegedly penetrate girls with sex toys, demand to be masturbated, and have intercourse—turned up a massive network of victims, including 35 female minors whom federal prosecutors believed he’d sexually abused. He has reportedly settled lawsuits from more than 30 “Jane Doe” victims since 2008; the youngest alleged victim was 12 years old at the time of her abuse.


Who is Jeffrey Epstein? Click here for our primer about the billionaire pedophile.


Epstein’s predatory past, and his now-inconvenient relationships with a Who’s Who of the Davos set, hit the front pages again earlier this month when one of his victims, Virginia Roberts, claimed in a federal court filing that Epstein recruited her as a “sex slave” at the age of 15 and “sexually trafficked [her] to politically-connected and financially-powerful people,” including Prince Andrew and attorney Alan Dershowitz. (The latter, the filing claimed, had sex with the victim “on private planes”; Dershowitz vigorously denies the charges, as does Prince Andrew.)

Two female associates of Epstein—the socialite Ghislaine Maxwell and Epstein’s former assistant Sarah Kellen—have been repeatedly accused in court filings of acting as pimps for him, recruiting and grooming young girls into their network of child sex workers, and frequently participating in sex acts with them. Kellen in particular was believed by detectives in the Palm Beach Police Department, which was the first to start unraveling the operation, to be so deeply involved in the enterprise that they prepared a warrant for her arrest as an accessory to molestation and sex with minors. In the end, she was never arrested or charged, and federal prosecutors granted her immunity in a 2007 non-prosecution agreement that described her as a “potential co-conspirator” in sex trafficking.

Flight Logs Put Clinton, Dershowitz on Pedophile Billionaire’s Sex Jet

Maxwell, the daughter of the late media mogul Robert Maxwell, has been accused by Roberts of photographing Epstein’s victims “in sexually explicit poses and [keeping] the child pornography on her computer,” and “engag[ing] in lesbian sex with the underage females she procured for Epstein.” She has denied the allegations in the past.

Clinton shared Epstein’s plane with Kellen and Maxwell on at least 11 flights in 2002 and 2003—before any of the allegations against them became public—according to the pilots’ logbooks, which have surfaced in civil litigation surrounding Epstein’s crimes. In January 2002, for instance, Clinton, his aide Doug Band, and Clinton’s Secret Service detail are listed on a flight from Japan to Hong Kong with Epstein, Maxwell, Kellen, and two women described only as “Janice” and “Jessica.” One month later, records show, Clinton hopped a ride from Miami to Westchester on a flight that also included Epstein, Maxwell, Kellen, and a woman described only as “one female.”

Flight Logs Put Clinton, Dershowitz on Pedophile Billionaire’s Sex Jet

In 2002, as New York has reported, Clinton recruited Epstein to make his plane available for a week-long anti-poverty and anti-AIDS tour of Africa with Kevin Spacey, Chris Tucker, billionaire creep Ron Burkle, Clinton confidant Gayle Smith (who now serves on Barack Obama’s National Security Council), and others. The logs from that trip show that Maxwell, Kellen, and a woman named Chauntae Davis joined the entourage for five days.

That last name—Chauntae Davies—shows up elsewhere in papers unearthed by the various investigations into Epstein’s sex ring: his little black book. Davies is one of 27 women listed in the book under an entry for “Massage- California,” one of six lists of massage girls Epstein kept in various locales, with a total of 160 names around the globe, many of them underage victims.

Flight Logs Put Clinton, Dershowitz on Pedophile Billionaire’s Sex Jet

Today, Davies is an actress with credits including HBO’s Enlightened. In 2002, she was 23. According to her IMDB profile, in addition to her apparent massage work for Epstein, she landed a role that year as a “lingerie model” in Exposed, a movie produced by a softcore porn company called MRG Entertainment. (Other MRG films include Deviant Desires and Carnal Confessions; the company has since been purchased by Larry Flynt. Exposed, appropriately enough, was directed by a pseudonymous auteur who went by the name of Clinton J. Williams.) Davies’s role in Clinton’s flying AIDS-prevention circus isn’t clear, and though her LinkedIn page claims a certificate in Swedish massage, there is no evidence that she ever actually treated Epstein to one. Reached via e-mail, she said only, “I really am not interested in being slandered in the media for having known this person a time ago. Some of the things being said are not things I have information on.”

Clinton’s office did not respond to an inquiry. Kellen and Maxwell did not return messages.

Other prominent figures whose names appear in the logs, which document globe-spanning flights on Epstein’s planes during various periods from 1997 to 2005, include Dershowitz, former Treasury Secretary and Harvard president Larry Summers, Naomi Campbell, and scientist Stephen Pinker.

The logs also cast doubt on public statements made by Dershowitz, who has been vigorously downplaying his relationship with Epstein since Roberts levied her accusations against him. Dershowitz has attempted to paint himself as a mere passing acquaintance of Epstein, suggesting to the American Lawyer last week that he only began hanging around the billionaire to fundraise for his school, Harvard.

Q. From what I’ve read, your relationship with Epstein seemed chummy. You socialized with him and you and your family stayed at his various homes. Isn’t it a bad idea for a lawyer to be so close to a notorious client?

A. Let me tell you how I met him. I was introduced to him by Lady de Rothschild as an academic colleague. He was friendly with Larry Summers… He was in the process of contributing $50 million to Harvard for evolutionary biology.

Epstein did indeed pledge a substantial donation to Harvard’s Program for Evolutionary Dynamics, though it was $30 million, not $50 million. The first installment of $6.5 million was announced in 2003. And Epstein was indeed friendly with Summers, who assumed the mantle of president at Harvard in July 2001. The clear implication of Dershowitz’s answer is that he didn’t start hanging out with Epstein until it was in his interest to, because Epstein was the boss’ friend and was donating money to his university.

What’s more, Dershowitz told the American Lawyer, he is loyal to his wife, who is always by his side: “I’ve been married to the same woman for 28 years. She goes with me everywhere. People know that I won’t argue a case or give a speech unless my wife travels with me. This is not the profile of someone who screws around.”

But according to the flight logs, Dershowitz was close enough to Epstein to have accompanied him on a flight from Palm Beach to New Jersey’s Teterboro Airport as early as December 1997. On that flight, the pair was accompanied by a number of people, including one unidentified “female,” a “Hazel,” a “Claire,” and Maxwell.

The logs also show Dershowitz on a flight with Epstein from Bedford, Mass., to Teterboro in October 1998, and a flight from Teterboro to Martha’s Vineyard in 1999. And a 2005 trip from Massachusetts to Montreal shows him traveling with Epstein, “Tatianna,” and others.

One things the logs don’t show: Dershowitz’s wife traveling with him.

In an interview with Gawker, Dershowitz repeated his emphatic denials of ever having sexual contact with any underaged girls, and acknowledged that he first met Epstein way back in 1997. “It was just before [ Epstein confidant] Les Wexner’s 60th birthday,” Dershowitz said. “My first substantive contact with him was to fly with him to Les Wexner’s house to attend dinner with Shimon Peres and John Glenn.”

As for who else was on those flights, Dershowitz couldn’t recall. Hazel? “I don’t know.” Claire? “I have no idea.” Tatianna? “I think that was a woman in her 20s who was Epstein’s girlfriend, but I never flew with her.” The unidentified female? “That could have been my mother.”

As for why his ever-present wife didn’t appear in the flight logs by his side, Dershowitz said that she did accompany him on several Epstein-sponsored trips that don’t show up in the logs obtained by Gawker. (It is also possible that the logs, which pilots generally keep primarily to record hours of flight time, could also be incomplete or inaccurate as to the passengers.) “She travels with me all over. On occasion, she’s working or travels separately. I travel with her almost all the time, not all the time.”

One thing is for sure, though: “I have a very clear, unequivocal recollection that I was never on a plane with any young women, period.”

In the same American Lawyer interview, Dershowitz claimed that his relationship with Epstein was “entirely professional,” and that allegations that the two were “chummy” were “a total bum rap.”

Contrast that with his testimonials to Vanity Fair in a 2003, pre-pedophilia profile of Epstein:

• “Alan Dershowitz says that, as he was getting to know Epstein, his wife asked him if he would still be close to him if Epstein suddenly filed for bankruptcy. Dershowitz says he replied, ‘Absolutely. I would be as interested in him as a friend if we had hamburgers on the boardwalk in Coney Island and talked about his ideas.'”

• Dershowitz also said of Epstein: “I’m on my 20th book. . . . The only person outside my immediate family that I send drafts to is Jeffrey.”

Asked how those comments tracked with his more recent portrayal of his relationship with Epstein, Dershowitz said simply: “He was a friend with whom I talked about ideas. We never discussed women or his social life.”

If Dershowitz was a good friend to Epstein, he was a better lawyer. Along with a dream team of attorneys that included Gerald Lefcourt, Roy Black, and Ken Starr, he was successful in getting federal investigators not to charge Epstein with moving his victims across state lines and other associated crimes. The federal non-prosecution agreement Epstein’s legal team negotiated with the U.S. Attorney for the Southern District of Florida immunized all named and unnamed “potential co-conspirators” in Epstein’s child trafficking network, which includes those who allegedly procured minors for Epstein and also any powerbrokers who may have molested them. Although Dershowitz wasn’t a signatory to the plea agreement, the latest filings in Roberts’s case against Epstein accuse Dershowitz of essentially negotiating his own immunity:

Dershowitz would later play a significant role in negotiating the NPA on Epstein’s behalf. Indeed, Dershowitz helped negotiate an agreement that provided immunity from federal prosecution in the Southern District of Florida not only to Epstein, but also to “any potential co-conspirators of Epstein”. . . . Thus, Dershowitz helped negotiate an agreement with a provision that provided protection for himself against criminal prosecution in Florida for sexually abusing Jane Doe #3.

Dershowitz says the self-immunity accusation is preposterous, and that while he negotiated its broad outlines, he never read the agreement and wasn’t involved in drafting the language. Besides, he says, “If I had had sex with Virginia Roberts, which I didn’t, I wouldn’t be a co-conspirator, I’d be a perpetrator,” and thus not immune under the agreement, he told Gawker. “I did not know this woman, I did not touch this woman, and the entire story is made up out of whole cloth.”

Dershowitz has pledged to seek disbarment of Roberts’s attorneys, which include the respected former federal judge Paul Cassell, telling the American Lawyer: “Either [Cassell] will be disbarred or I will be. And if I knowingly had sex with a sex slave then I would deserve disbarment.”

Flight Logs Put Clinton, Dershowitz on Pedophile Billionaire’s Sex Jet

Click to view all documents

Correction: Due to an editing error, this post originally confused Bedford, Mass., with Bedminster, Mass.

Nick Bryant is the author of The Franklin Scandal, the true story of a nationwide pedophile ring that pandered children to a cabal of the rich and powerful, and the co-author of Confessions of a D.C. Madam: The Politics of Sex, Lies, and Blackmail, which will be published in March. Additional reporting by J.K. Trotter and Natasha Vargas-Cooper. If you have information to share about Epstein’s activities, please email tips@gawker.com.

Top image by Jim Cooke.

John Kerry  Kêu Gọi Hollywood Làm Phim Tuyên Truyền cho Chính Phủ “chống ISIL”

| 23 February 2016

Secretary of State John Kerry visited Hollywood on February 16, 2016, to meet with key producers and ask them to help in the fight against Daesh ideology.

Those in attendance:
- Jeff Shell, Universal Pictures, President of Broadcast Board of Governors (the official propaganda organ of the United States)
- Chris Dodd, president of Motion Picture Association of America
- Donna Langley and Jimmy Horowitz, chairman of Universal Pictures
- Jeffrey Katzenberg, DreamWorks Animation president
- Michael Wright, President of Amblin Partners
- Jim Gianopulos and Stacey Snider, co-chairmen of 20th Century Fox
- Kevin Tsujihara, president of Warner Bros
- Sean Bailey, director of Walt Disney
- Ron Meyer, vice president of NBC-Universal

Hollywood traditionally cooperates with Washington. Washington provides means (free access to its military equipment, aircrafts, ships etc.) in exchange for input into scripts.

 =

Review Old News: Những Cụu Thủ Tướng Bộ Trưởng Chánh Án Úc trong Nhóm Cưỡng Dâm Trẻ Em Là Ai?

Who is the former Australian Prime Minister and judges who are paedophiles?

Senator Bill Heffernan claimed in Parliament on Tuesday (19/10/15) that he has a police list of 28 prominent people that includes a former Prime Minister and current judges that are suspected of being paedophiles. This is dynamite and an issue that will not go away until it is dealt with in full in an open and public manner.

There is enough detail in Senator Heffernan’s allegations to make them very credible. Some of the details are:

 1. The list “formed part of police documents that had been “signed off” by Gary Crooke, QC, the former senior counsel assisting NSW’s Wood royal commission into police corruption in the 1990s. Mr Crooke declined to comment when contacted by Fairfax Media on Tuesday.”
 2. The list includes a former Australian Prime Minister, judges, members of the legal fraternity and others.
 3. “Every Commonwealth attorney-general since Philip Ruddock had seen the list”. This seems to have been confirmed by Philip Ruddock and Former Labor Attorney-General Mark Dreyfus.
 4. Senator Heffernan “accused former royal commissioner Justice James Roland Wood of refusing to investigate lawyers who had allegedly attended a Kings Cross “boy brothel”. (Click here to read more)
 5. The name of the club was Costellos and was a known “boy brothel” attended by members of the Sydney legal fraternity. (Click here to read more)
 6. Former Royal Commissioner Wood denied the allegations by Senator Heffernan, but not outright. “Mr Wood could not recall if the alleged list had been raised at the 1995 commission but said: “I reject that we failed to investigate anyone that fell within our terms of reference.” That is a very weak denial by Mr Wood and allows him plenty of wriggle room to change his story later down the track if needed. (Click here to read more)

Former Prime Ministers

.

Below is the video of Senator Bill Heffernan on Tuesday making the allegations in parliament:

https://videopress.com/embed/kHJcuSDY?hd=0&autoPlay=0&permalink=0&loop=0.

The above video is very similar to the below video of UK Labor MP Tom Watson making similar claims.

“In October 2012, Labour MP Tom Watson stood up in the British House of Commons and lobbed a grenade – metaphorically speaking.”

“Tapping a sheaf of paper in his hands, he told the Prime Minister that police had – or used to have – a file of evidence containing “clear intelligence suggesting a powerful paedophile network linked to Parliament and No. 10″.” (Click here to read more)

https://videopress.com/embed/bzP0vcXw?hd=0&autoPlay=0&permalink=0&loop=0.

Tom Watson’s 2012 address to the UK parliament sparked a number of inquires that continue as of today. Then there is the Jimmy Savile scandal  which resulted in the ongoing paedophile investigation Operation Yewtree which also helped catch Rolf Harris.

Then there is Prince Andrew’s links to a paedophile network and allegations he is a paedophile. (Click here to read more) With what is happening in the UK and given Senator’s Heffernan’s police list it is very conceivable that there is a paedophile ring at the highest levels of government in Australia.

Suspected paedophiles is the judiciary / legal fraternity. Some examples are: 

This site is meant to focus on judicial corruption and its associated matters. But when investigating judicial corruption evidence regularly comes to hand that forces me to write about paedophilia and its cover-up in the judicial / legal fraternity.

Three examples are:

Suspected paedophile Judge Garry Neilson

In July 2014 I wrote an article titled: “Has Judge Garry Neilson outed himself for being a paedophile given he implied incest and paedophilia are OK?” (Click here to read more)

In December 2015 I wrote a follow-up article: “Premier Mike Baird & Chief Justice Bathurst fail to act on paedophile supporter Judge Garry Neilson” (Click here to read more)

So where is it at now? Judge Garry Neilson received nothing more than a reprimand and continues to work as a judge. (Click here to read more) That’s the judicial and political system at work protecting their own.

Paedophile protector and former NSW Attorney-General Greg Smith. Currently a barrister

In 2012 Greg Smith who was then the NSW Attorney-General attacked the credibility of child victim of Father Finian Egan who is Mr Smith’s friend. Greg Smith said she was only after money in an attempt to defend Father Egan. I wrote an article titled “Protecting paedophiles the judicial way. Justice Ken Taylor and the Attorney General Greg Smith.” (Click here to read)

Father Finian Egan was convicted of being a paedophile in 2013 and sentenced to 8 years jail with a minimum of 4 years for abusing numerous girls. (Click here to read more)

Tony Abbott and George Brandis

In July 2015 I wrote a post titled: “Tony Abbott and Brandis both secretly met with paedophile protector George Pell. Why?” (Click here to read more) The title says it all and raises many questions.

In just the 3 examples above we have numerous people with serious questions to answer which should be done at a judicial inquiry specifically for the legal fraternity. Some of those questions are:

 1. So why did Greg Smith attack one of the victims in an attempt to defend a paedophile and should Greg Smith be allowed to work as a barrister?
 2. Why has Premier Baird allowed Judge Garry Neilson, who at best is sick and demented, to continue to work as a judge?
 3. Given the list Senator Heffernan has relates to alleged paedophiles in NSW why has Premier Baird been totally silent on the issue?

Then there is regular stories in the media about paedophiles getting reduced sentences, suspended sentences and bail when they have pleaded guilty. The judges and prosecutors who do this or allow it to happen need investigating.

A dangerous game for Prime Minister Malcolm Turnbull if he fails to act

The matter cannot be swept under the carpet and has to be investigated as it won’t go away until it is dealt with the same as it hasn’t gone away in Britain. If PM Turnbull tries to cover it up then he owns it and is part of the problem. To be left as it is will smear the name of all former Prime Ministers and eventually at least one or two of them will demand an inquiry you would think.

There is a lot more to come in this story. It’s just a matter of time.

1- Former prime minister paedophile claims: Survivor to speak out

.
 

8-Former prime minister paedophile claims: Survivor to speak out – Reddit

Revisiting: Former Australian Prime Ministers named in VIP pedophile ring

Banora Point child abuse tells media outside the Royal Commission headquarters in Sydney she was the victim of a massive pedophile ring with high-profile members including two former Prime Ministers. Contributed

Former Australian Prime Ministers named in VIP pedophile ring

HANG THE BANKERS

A woman claiming to be the victim of a “VIP pedophile ring”, which involved three former prime ministers, has alleged she was prostituted to “pedophile parties” at Parliament House in Canberra.

Speaking to media in Sydney, Fiona Barnett detailed her alleged abuse by the alleged elite pedophile ring 40 years ago.

The 45-year-old said she was abused by the ring, which included high-ranking politicians, police and members of the judiciary, at the age of five and claimed there were thousands of other victims.

“My experiences were horrific beyond words,” she said. “But the way I’ve been treated for reporting the crimes I witnessed and experienced has been far worse than my original abuse experiences.”

The northern NSW woman went on to detail “hundreds of crimes” she claimed she had witnessed, including child abduction, torture, rape and murder.

Fiona Barnett Australia VIP pedophile ring

Fiona Barnett speaks to the media in Sydney. 

Ms Barnett described the alleged operation as a “very well-coordinated international pedophile ring”, and said there was a strict hierarchy.

“I was only saved for the VIP pedophiles,” she said.

“It’s a hierarchy, what I witnessed was the very top of the hierarchy.”

Ms Barnett said she “lives in absolute fear” and only decided to speak out because she “has nothing left to lose”.

She maintains the network is still in operation, and urged Prime Minister Malcolm Turnbull to make it a priority to “make the kids safe”.

Ms Barnett said she had taken the allegations to multiple health professionals in the 1980s, NSW Police in 2008 and approached the Royal Commission in 2013. She said she and other victims of “VIP” perpetrators were “stonewalled” by authorities.

ACT Police release a statement this afternoon after Ms Barnett’s press conference.

“The matter was thoroughly investigated by ACT Policing’s Operation Attest and there was no evidence to substantiate the complainant’s allegations,” the statement read.

“The matter was finalised and the complainant was notified on April 30, 2015.”

Fiona Barnett Australian VIP pedophile ring

Ms Barnett described her ordeal as a child sex victim as “horrific”.

Leader of child sex abuse advocacy group Survivors Network of those Abused by Priests (SNAP) Nicky Davis said Ms Barnett’s alleged experience was not unique.

“SNAP has heard from a number of survivors of very similar offences who have been raped, who have been tortured, whose perpetrators include the most senior people in Australia.”

SNAP says allegations have been ignored by the Royal Commission and government officials.

The group claims many survivors have spoken to police, the Royal Commission into Child Sex Abuse, politicians and government officials and had produced “considerable” evidence.

“There are a large number who want to speak out,” Ms Davis told news.com.au.

“These are some of the worst crime committed by the most powerful against the most vulnerable.”

Allegations of the elite pedophile ring surfaced in a Senate estimates hearing earlier this week, with Liberal senator Bill Heffernan claiming he had obtained a police list containing the names of 28 prominent people.

Senator Heffernan wouldn’t name names on Tuesday but called on Attorney-General George Brandis to expand the child abuse Royal Commission to include the legal fraternity, as well as a former prime minister.

He told the Senate estimates hearing in Canberra he had provided the Commission with documents, one naming the alleged pedophiles including “a whole lot of prominent people.”

Liberal Senator Bill Heffernan expose pedophile Australia

Liberal Senator Bill Heffernan is an anti-paedophile crusader.

Senator Heffernan is a vociferous campaigner against pedophiles, but in 2002 he used parliamentary privilege to falsely accuse a judge of using commonwealth cars to procure young men for sex.

Senator Heffernan said the documents relating to these allegations, delivered to him by a police agency some time ago, were very disturbing.

Ms Barnett said she wanted to see her claims and the claims of others investigated the Royal Commission.

“I’m not the only one who’s seen this stuff,” she said.

“What I want to see happen is not just my claims, I want all of the claims pooled and I want them investigated.”

SEE ALSO: Australian comedian slams pedophile politicians live on air

SOURCE


http://www.hangthebankers.com/australian-prime-ministers-vip-pedophile-ring/

Peace rally clogs Melbourne city streets

February 14 2003

A massive crowd gathers for the anti-war demonstration outside the Library in Swanston St, Melbourne. Photo: Shannon Morris

Tens of thousands of peace protesters packed Melbourne’s city streets tonight in a show of strength against a US-led war in Iraq.

It was the first in a series of planned peace protests across Australia this weekend, which will culminate in rallies on Sunday in Sydney, Brisbane and Adelaide.

The weekend protests in Australia coincide with anti-war rallies around the world.

Touted as the biggest protest in Australia since the anti-Vietnam War marches of 30 years ago, today’s Melbourne rally kicked off with mock air raid sirens to symbolise air attacks on Baghdad.

Protesters gathered outside the State Library in Swanston Street, waving placards with slogans including: “No War for Oil”, “Howard’s End” and “Will the Pollies’ Kids Go to War?”

They were addressed by former Democrats leader Natasha Stott-Despoja and Greens Leader Senator Bob Brown.

“It is an amazing scene here with you today in a show of solidarity to send a strong message to Prime Minister Howard and the Australian government that Australians don’t want war,” Senator Stott Despoja told the huge crowd.

Senator Brown told protesters the possible war concerned United States president George W Bush, British Prime Minister Tony Blair and Australian Prime Minister John Howard.

“But this war is not Australia’s war,” Senator Brown said.

The protesters made their way down Swanston Street to Federation Square, where they were to be addressed by union and political leaders as well as rock singer and conservationist Peter Garrett.

The event, organised by churches, peace and student groups and unions, will wind up with a 90-minute music concert.

Police would not immediately put a figure on the size of the crowd, but organisers put it at up to 200,000.

Organisers say millions of people are expected to protest tomorrow in hundreds of cities around the world, from Vancouver and Mexico City to Tokyo and Hong Kong.

Hundreds of thousands are expected to march through central London tomorrow and will be addressed by US civil rights leader Jesse Jackson, playwright Harold Pinter and activist Bianca Jagger.

Up to 100,000 people are expected in New York, where Archbishop Desmond Tutu and actors Susan Sarandon and Danny Glover will address a Manhattan rally.

German anti-war groups say 80,000 will gather in Berlin. The French and German governments have led European opposition to a military strike.

In Japan, a demonstration is planned in front of the US Embassy at noon tomorrow.

Students, professors, artists and Muslims were planning a “March for Peace” through the Philippine capital Manila today that was to end in a candlelight vigil outside the US embassy.

Anti-war sentiment has even reached the tiny South Pacific island nation of Fiji, where the Fiji Anti-War Movement (FAWM) sent floral messages to foreign embassies imploring them to pressure the US and its allies to avoid war.

Several organisations in Hong Kong, including the Beijing-backed party, the Democratic Alliance for the Betterment of Hong Kong, staged protests today outside the US consulate.

A larger rally outside the US and British consulates was planned for Saturday.

Islamic Asia is also due to mark its opposition to the war. Tomorrow, hundreds of Malaysian activists are expected to protests in the capital Kuala Lumpur and on the island state of Penang.

And in the Islamic republic of Pakistan, the Lahore-based Pakistan Anti-War Committee, a coalition of labour and political groups, says it has protests planned for 20 cities.

Agencies

%d bloggers like this: