Phi Quyền Chính - Anarchism: The Tao Of Anarchy

The Tao of Anarchy: There is no God. There is no State. They are all superstitions that are established by the power-hunger psychopaths to divide, rule, and enslave us. It's only you and me, we are all true and real existence though in one short life. That is, We all are capable to freely interact with one another without coercion from anyone. We all are capable to take self-responsibility to find ways to live with one another in liberty, equality, harmony, and happiness before leaving this world forever. We all were born free and equal among all beings on this planet. We are not imprisoned in and by a place with a political name just because we were born there by bio-accident and social-chance. We are not chained to a set of indoctrinated beliefs that have been imposed upon us by so-called traditions. This Planet is home to all of us. No one owns it. We share the benefits from and responsibility to this Earth. We pledge no oath, no allegiance to no one; submit to no authority. We are all free and equal. The only obligation we all must undertake constantly with consistency is to respect the same freedoms and rights of others.

Tham Khảo

Còn Lời Gì Để Nói với Hiện Trạng Hôm Nay!

Quyền chính đang giơ móng vuốt thật sự của nó.
Lần này không phải những chế độ “cộng sản bán khai”, mà chính là từ các nền dân chủ gián tiếp man rợ!

Nước Anh, cả nhà nước lẫn người dân Anh quốc hôm nay đã trở thành những con người máy của Pháp Luật và kỹ thuật thư lại (technocrat)!

Nhà nước Anh ra luật buộc các y tá ghải làm báo cáo các đứa bé ở tuổi ấu thơ (toddlers) có “triệu chứng” trở thành cực đoan khủng bố, và dùng biện pháp “cải tạo” những bé thơ này!

Một sắc lệnh dầy 39 trang của bộ Nội An chỉ thị bắt giữ và “tập trung cải tạo” các em bé thơ có “triệu chứng cực đoan” trong mục tiêu chống khủng bố của nhà nước Anh quốc!

Không phải chỉ có nước dân chủ văn minh Anh mới có những chuyện “không thốt nên lời” này. Nước Mỹ dân chủ hàng đầu đã tiến hành bắt bớ còng tay trẻ em ngay tại trường học, lục soát người tàn tật già cả tại phi trường.. Và mới đây một tướng lãnh chính trị gia thuộc đảng Dân Chủ Mỹ Wesley Clark đòi lập trại tập trung nhốt tất cả những ai cò tư tưởng lời nói chống chính sách nhà nước. Ứng viên tổng thống Trump đòi dội bom Iran, và bắt trục xuất tất cả những di dân gốc Mễ, Một ứng viên khác, một cựu sát nhân lính tráng từng tham chiến Iraq, nghị sĩ Scott Walker, đảng bảo thủ hữu khuynh cộng hòa, kêu gọi thả bom nguyên tử các nước Hồi giáo và trục xuất hàng loạt các di dân “không yêu nước Mỹ”.

Tại Úc, tên thủ tướng Abbott đảng “tự do” và các nghị sĩ “tự do” nửa kín nửa hở ủng hộ và thổi phồng phong trào chống di dân bảo vệ tổ quốc giống nòi Úc Thòi Lòi của nhóm “Dành lại nước Úc cho người Úc” Reclaim Australia- Rise Up Australia Party: Keep Australia Australian!

Tại Canada, tên thủ tướng “bảo thủ hữu khuynh” Harper cũng giở trò tương tự giả tảng làm ngơ nửa kín nửa hở thổi hơi cho làn sóng chống di dân Á Châu..

Trong khi chính chúng nó, bọn quyền chính HÀNG NGÀY VI PHẠM TỘI ÁC đủ mọi khía cạnh: sát nhân, cướp bóc, hiếp dâm lạm dụng tình dục trẻ em…. và chúng dùng quyền nhà nước pháp luật quốc gia bao che cho nhau!!!

1-In Great Britain, Powerful Pedophiles are Seemingly Everywhere and Totally Above the Law
2-In Great Britain, Protecting Pedophile Politicians is a Matter of “National Security”
3-Former BBC Host “Sir” Jimmy Savile Exposed as Major Player in Massive Pedophile Ring

Toàn bộ khối Âu Mỹ Úc cùng một BÀI BẢN KHÍCH ĐỘNG từ chính sách nhà nước!

Mục tiêu để  làm gì?

Tại Mỹ có vẻ rõ ràng là bọn quyền lực nhà nước ẩn tàng muốn Mỹ  bày thêm trò “tiến bộ dân chủ”, cho Mỹ có một NỮ TỔNG THỐNG “dân chủ” đầu tiên với thiên hạ, sau khi đã dựng được một con nộm tổng thống Da Đen! Những hành xử tuyên bố của đám tướng lãnh và ứng viên chỉ là “xua dân về phía nhà Chùa” của  đám “nhà Thờ”!

Nhưng không chỉ đơn giản như thế, mà nó hàm ý sâu hơn nữa. Chúng chẳng bao giờ bắn một mũi tên chỉ vì một mục tiêu- Hậu ý` của  “làn sóng chống di dân, lên án khủng bố” nó rất đồng điệu dàn dựng nhịp nhàng, kẻ tung đứa hứng ăn khớp khắp Âu Châu, Mỹ Châu và c Châu.. Nó  như một đòn tra tấn soi điện, dằn mặt các khunh hướng tự do cởi mở “tả khuynh trong xã hội”.. và huấn luyên não trạng con người vào “khuôn phép trật tự quốc gia xã hội” bằng sợ hãi và căm thù nghi kỵ nhau.

Nói như vậy, không phải tự nhiên theo lối giả định thế chấp (false alternative) rằng các “giống dỏi” Á , Phi là yêu người tử tế hòa hợp.  Mà thật sự dân Á châu kỳ thị hạ cấp đến mức tiểu tiết tồi bại hơn ai hết.

Kỳ thị là một bản năng bầy đàn nguyên thủy của TẤT CẢ CÁC SINH THỰC VẬT, kể cả đơn bào. Tất cả theo bản năng tự nhiên là nghi kị và cảm giác đe dọa khi giao tiếp với “vật lạ”. Khi HIỂU RA và LÀM QUEN với những “cái lạ” và thấy NHU CẦU CỘNG TỒN, tính kỳ thị sẽ giảm và biến mất.  Chúng ta thấy hiện tượng “nhận thức” này ngay trong một số thảo mộc sống nương nhau sau một thời gian. Các loài sinh vật chó mèo đã có lúc thành bạn, không chỉ ở trong gia súc mà ngay trong thiên nhiên. Người vật cũng gần nhau cảm nhau như sự kiện Christian Lion .

Nhưng chỉ ở Loài Người nhận thúc này mới được đặt ra như một tiêu chí để hướng đến hàng loạt cho toàn bộ cả một chủng loại và đang lan ra với các chủng loại cỏ cây khác. Nó được đặt thành đạo lý nhân bản, hành xữ văn minh- thời điểm chính trị- nó qui chế hóa thành “hiến chương quyền con người.”

Ở mức cá nhân, ai có nhận thức, tính kỳ thị sẽ mất hẳn.  Kẻ nào còn thú tính bày đàn, nó sẽ liên tục phát khởi…và phát tiết ở nhiều dạng khác nhau, tôn giáo, chính trị, quốc gia, giống nòi v.v  Đông,Tây, Âu, Á   cổ, kim …không có ngoại lệ!

Muốn chống kỳ thị, tự hỏi mình trước!
Muốn chống bạo ngược gian manh, tự hỏi mình trước
Muốn chống tham lam, tàn nhẫn, tự hỏi mình trước.

Chúng ta mất dần tính nhân bản và ước vọng nhân bản, vì tin vào một tín lý của định chế bày đàn QUỐC GIA, GIỐNG NÒI, cho nên sẵn sàng nhúng tay làm bất cứ tội ác phi nhân bản nào để “phục vụ mục đích cao cả của tổ quốc” vì “trường tồn dân tộc”.

Tất cả những ồn ào khủng hoảng nhốn nháo hôm nay từ Âu qua Á, cũng đều có một chiêu bài lập luận như nhau như thế, có đúng không?

John Lennon bị giết vì có ước mơ nhân bản, ước mơ của anh đe dọa tín lý quyền chính và chúng tộc tôn giáo.. Và vẫn tiếp tục bị những não trạng bán khai bầy đàn thú tính mỉa mai lên án.

Chúng ta hôm nay, trong thời điểm thử thách của nhân bản, có cơ hội nhìn rõ bản chất của nhà nước, quyền chính, và những kẻ lòng lang dạ thú ẩn nấp trong hô hào quốc gia giống nòi.

Những kẻ tín đồ của tín lý quốc gia giống nòi và tôn giáo, chúng là những tên băng hoại và sát nhân man rợ nhất. Lịch sử đầy dẫy những vết tích máu xương của đám người bán khai này. Chúng ta không bao giờ lầm khi thấy mộtlũ người  khi chúng mở miệng hô hào tín lý, dân tộc tổ quốc: khẳng định chúng là bầy băng hoại sát nhân sớm hay muộn mà thôi.

Chúng ta kỳ vọng loài người sẽ thức tỉnh sớm hơn, bởi dù là thiểu số, nhưng đang có rất nhiều con người vận động cho giấc mơ của John Lennon thành hiện thực, giấc mơ mà Lão Tử băng khoăng không biết nói cùng ai! Giấc mơ mà Phật một đời tận lực đi nói Pháp..Giấc mơ mà hiền triết Giê Su phải trả giá đắt và bị những kẻ giết hại ông, biến ông thành “con trời” để tiếp tục gây phân hóa và giết người! Và John Lennon cũng đã phải trả giá bởi bọn quyền chính, bọn được những bầy vật hai chân ủng hộ tôn xưng.

Mà thật ra bọn quyền chính bán khai cũng mơ gần như thế, không còn biên giới, nhân loại thống hợp một nhà… nhưng là dưới sự cai trị của chúng nó. Nó chính là “Trật Tự Mới Thế Giới ” (NWO) chứ không phải một thế giới phi quyền chính, nơi con người sống với nhau không có bạo lực áp đặt.

Hiểu được giấc mơ của Lão Tử, Phật, Giê Su, và John Lennon, mới thấy những kẻ mỉa  mai giết hại họ chỉ là những sinh vật bầy đàn hoang dã. Đem cái chết để dọa khuất phục những mơ ước nhân bản này nơi những con người dám mơ ước nó, thật là rồ dại. Nhạc sĩ Woodrow WilsonWoodyGuthrie quả đã cảm nhận được khi kết luận “ngâm khúc Sacco & Vanzetti thật chân xác:

Các Bạn là một phần của hy vọng và sự sống
Cách mạng truyền đi giữa những con người
Và giữa những trái tim
Và tôi cảm nhận khi ngắm các vì sao
Rằng chúng ta là con cái của sự sống, cái chết nhỏ bé thôi.

Khi đã dám ƯỚC MƠ NHƯ THẾ, thì CÁI CHẾT quả thật là NHỎ BÉ THÔI!  
Nhà khoa học phi hành gia Carl Sagan ước mơ về cái “CHẤM XANH MỜ NHẠT” cũng như thế thôi!


Nhân Chủ
30-7-2015

===========

3-Year-Old London Child Deemed “Extremist”; Placed In Government Reeducation Program

Tyler Durden's picture

Submitted by Mike Krieger via Liberty Blitzkrieg blog,
The United Kingdom has gone batshit crazy. There’s simply no other way to put it. I warned about Britain’s “war on toddler terrorists” earlier this year in the post: The War on Toddler Terrorists – Britain Wants to Force Nursery School Teachers to Identify “Extremist” Children. Here’s an excerpt:

Nursery school staff and registered childminders must report toddlers at risk of becoming terrorists, under counter-terrorism measures proposed by the Government.

The directive is contained in a 39-page consultation document issued by the Home Office in a bid to bolster its Prevent anti-terrorism plan.

The document accompanies the Counter-Terrorism and Security Bill, currently before parliament. It identifies nurseries and early years childcare providers, along with schools and universities, as having a duty “to prevent people being drawn into terrorism”.

Never fear good citizens of Great Britain. While your government actively does everything in its power to protect criminal financial oligarchs and powerful pedophiles, her majesty draws the line at toddler thought crime. We learn from the Independent:

A three-year-old child from London is one of hundreds of young people in the capital who have been tipped as potential future radicals and extremists.

As reported by the Evening Standard, 1,069 people have been put in the government’s anti-extremism ‘Channel’ process, the de-radicalization program at the heart of the Government’s ‘Prevent’ strategy.

The three-year-old in the program is from the borough of Tower Hamlets, and was a member of a family group that had been showing suspect behavior.

Since September 2014, 400 under 18s, including teenagers and children, have been referred to the scheme.

The fact that this story broke on the same day that chairman of the UK’s Lords Privileges and Conduct Committee, Lord John Sewel, was caught on video snorting cocaine off the breast of a prostitute with a £5 note, is simply priceless. You just can’t make this stuff up.
From the BBC:

Lord Sewel is facing a police inquiry after quitting as House of Lords deputy speaker over a video allegedly showing him taking drugs with prostitutes.

The footage showed him snorting powder from a woman’s breasts with a £5 note.

In the footage, Lord Sewel, who is married, also discusses the Lords’ allowances system.

As chairman of committees, the crossbench peer also chaired the privileges and conduct committee, and was responsible for enforcing standards in the Lords.

Lord Sewel served as a minister in the Scotland office under Tony Blair’s Labour government.

Tony Blair, why am I not surprised:

He has been a member of the Lords since 1996, and is a former senior vice principal of the University of Aberdeen.

Here’s a clip, in the event you’re interested:

The UK government is so far gone that it insists on protecting the public from toddlers, rather than protecting toddlers from powerful sexual predators. In case you need a reminder:
In Great Britain, Powerful Pedophiles are Seemingly Everywhere and Totally Above the Law
In Great Britain, Protecting Pedophile Politicians is a Matter of “National Security”
Former BBC Host “Sir” Jimmy Savile Exposed as Major Player in Massive Pedophile Ring

Scott Walker Foreign Policy Guru Called for Nuking Muslim Countries, Mass Deportations

July 29 2015, 3:45 a.m.

At an event earlier this month to formally launch his candidacy for the Republican presidential nomination, Wisconsin Gov. Scott Walker cited a man in the crowd named Kevin Hermening as a formative influence on his foreign policy thinking. Hermening, a former U.S. Marine who was held hostage during the 1979 Iranian revolution, is a longtime friend of Walker, and has been described in press reports as “the face of Walker’s foreign policy.” The governor has repeatedly cited Hermening as a major influence on his worldview, including his opposition to the Obama administration’s recent nuclear deal with Iran.
But Walker’s choice of Hermening as a foreign policy counselor raises serious questions about Walker’s understanding of the issues. Hermening has publicly advocated conducting nuclear strikes against the capital cities of Muslim-majority countries, as well as the mass deportation of undocumented immigrants, particularly those of “Middle Eastern descent” from the United States.
In 2001, Hermening wrote an op-ed in the Milwaukee Journal Sentinel calling for a response to the 9/11 terrorist attacks that would include “the destruction of the capitals of Afghanistan, Iran, Iraq, Lebanon, Sudan and Yemen,” unless the governments of those countries unequivocally agreed to help kill Osama bin Laden. “Every military response must be considered, including the use of nuclear weapons,” he wrote. In his commentary Hermening also called upon the United States to erect security fences “along the entire perimeter of the United States,” as well as deport “every illegal alien and immigrant, with a focus on removing those of Middle Eastern descent.”

In an interview earlier this week with Journal Sentinel columnist Daniel Bice, Hermening said that destroying the seven capitals would have been an appropriate response. “Hillary Clinton agreed. Hillary Clinton maybe wasn’t as expansive as I was because I included more countries. … But on Afghanistan and Iraq, the president of the United States and the majority of the U.S. Senate and Congress also agree.”
Reached by The Intercept, Hermening said that he is not a formal policy adviser to Walker. Asked about the views he expressed in the op-ed, Hermening said that the United States needed to send a “strong message” after the 9/11 attacks. But he said the use of nuclear weapons would not have been his “first resort.”
Walker responded to Bice’s column on Monday. “I’ll speak for myself,” he told the Journal Sentinel. “My policy is very clear, and it’s not aligned with what he said in that particular column.” Walker told the newspaper that he does not consider Hermening an adviser, even though his campaign has featured him prominently. Walker’s campaign did not respond to a request for comment from The Intercept.
In an interview with The Intercept, Robert McCaw, a government affairs adviser with the Council on American-Islamic Relations, called for the Walker campaign to distance itself from Hermening. “This is a possible Walker campaign adviser advocating for nuclear genocide across all of the Middle East, something that the campaign is apparently willing to defend. Gov. Walker should be distancing himself from Hermening, not embracing such extreme ideas.”
Walker has come under fire on several occasions for his apparent ineptitude on foreign policy issues, and since declaring his candidacy for president has made a number of unrealistically hawkish statements about his future foreign policy intentions. He has suggested that he would terminate the Iranian nuclear deal and potentially even commence military operations against Iran on the day of his inauguration. He has also cited his success at crushing labor unions in his home state of Wisconsin as a precedent for his future approach to combatting the militant group Islamic State.
In one instance, Walker described Ronald Reagan’s decision to fire 11,000 striking air traffic controllers as “the most significant foreign policy decision of my lifetime.”
Photo: Getty Images/Scott Olson

%d bloggers like this: